Ti Mondtátok!

Egy helyre gyűjtöttük Neked a termékeinkről, hordozóinkról érkezett véleményeket, beszámolókat, rajongói videókat, amelyeknek csak egy részét tudjuk itt bemutatni neked. Ha még több véleményre, hozzászólásra vagy kiváncsi keresd fel Facebook oldalunkat, ahol számtalan további értékelést és beküldött fotót találsz.

Képes beszámolók és vélemények

Sok-sok köszönő levél, facebook hozzászólás és Vándor Gremese beszámolót kapunk elégedett anyukáktól, apukáktól.

Béres Alexandra
Fitnesz világ- és Európa bajnok

Szandi és kislánya, Flóra között egy egyedi Gremese Lillango Kendős Mei Tai segített elmélyíteni a boldog és biztonságos kötődést.

Molnár Anita
facebook hozzászólás

Megérkezett a várva várt MT, amit rendeltem, pont a szülinapomra! Nagyon jó, nagyon tetszik, imádom!! :) Kényelmes, szép, igényes darab! A kisfiam épp most is rajtam alszik... :D

Krisztina G. Kovács
Gremese Mei Tai beszámoló

Egyszerűen tökéletes.. A vállánál nagyon kényelmes, nem vág sehol, jól tart, szorosra tudom kötni.

Jandó Csilla
facebook hozzászólás

Esti nyaralós lazulás, de persze fogzós gyerekkel, mert lerakni nem lehetett...

Berencsiné Tóth Anita
facebook hozzászólás

Megkaptuk a csodaszép Gremese Mei Tai-unkat, amikor még Boti olyan picuri volt, hogy alig látszott ki belőle, így nem látszik az sem, hogy mindig elaludt benne szinte azonnal. :D Azóta is nagyon szeretjük, az utcán rendszeresen megállítanak, a boltban mindig mosolyognak és dicsérik, hogy mennyire hasznos, milyen szép, hogy még ilyet nem is láttak... ;)

Micskó Zsuzsanna
facebook hozzászólás

A mi Gremese Mei Tai-unk :) A mama, a baba, és a papa is szereti! Gyönyörű, minden részletében nagyon-nagyon igényes! Azt kaptuk amit összeklikkoltunk a mei-tai tervezővel. Nagyon szépen köszönjük!

Lajtai Kati
énekesnő

Lajtai Kati kisfiát Mátét, a Gremese Rugalmas hordozókendőben mi más nyugtathatná meg, mint az anyukája, és a zene.

Mikecz Julianna
facebook hozzászólás

Múlt kedden, ahogy ígérted, megérkezett a gyönyörű, új Gremese ssc!!! Azóta össze vagyunk nőve Törpi Répivel, mindkettőnk nagy örömére és megelégedésére szolgál az új hordozó! Nagyon kényelmes akár órákon át tartó bolyongásaink során is viselni, és a kicsi fiam nagyokat szundít a hátamon benne :) Nagyon köszönjük a gyors és felülmúlhatatlanul minőségi munkádat és hogy megalkottad ezt a csuda jó hordozót!

Pohlingerné Fábián Bernadett
Gremese SSC beszámoló

Nagyon szerettük, még apának is kényelmes volt. :)

Tóth Andi
facebook hozzászólás

Kedves Emese, megkaptuk köszönjük, már le is teszteltük, imádjuk :))!

Tóthmárton Eszter
facebook hozzászólás

Kb. harmadszor ül benne és fél órát aludt, miközben ügyeket intéztem :) Szóval szeretjük.

Nagyné Huszár Ágnes
facebook hozzászólás

A Gremese Mei Tai-ban aludt el így, a legeslegelső alkalommal. :-) Kb. 15 hónapos ekkor.

Pollák Eszter
Gremese Mei Tai beszámoló

Első próbálásra beleszerettünk ebbe a hordozóba!!!
Nagyon kényelmes, nagyon jól eloszlatja a súlyt és irtó egyszerű felvenni vele a babát.

Kozma Marcsi
Gremese Mei Tai beszámoló

Nagyon kényelmes volt, tetszett, hogy nem egy rétegű, hanem masszív. 15kg teherbírás van ráírva, de én biztos vagyok benne, hogy többet is elbír. Ezt nem teszteltem, mert a fiam csak 10kg! :)

Tömböly Cecília
Gremese Mei Tai beszámoló

A hordozó maga egy „álom”. Tökéletesen ki van találva az utolsó centi is benne. Rengeteg apró kis figyelmesség – fülek, akasztók – amik nagyon praktikusak és hasznosak, nemcsak nekem de a picúrnak is. [...] Az élmény leírhatatlan volt mindkettőnk számára.

Rácz Gabriella
facebook hozzászólás

Így mindkettőnknek szebb az élet...

Katalin Fatma Celikbilek
facebook hozzászólás

Korábban már írtunk, hogy javult a kisfiam kötött csípője a mei tai használatával. A 4 hónapos vizsgálat után kijelenthetem, hogy teljesen szabadon mozog a kisfiam csípője! Terpeszpelenka helyett minden nap apával sétáltunk a kertben a mei tai-ban, és még az orvosok is nagyot néztek az eredményt látva! Köszönjük mei tai!!

Katalin Fatma Celikbilek
facebook hozzászólás

Kedves Emese! Még egyszer köszönjük ezt a csodás Mei Tai-t. A fiam egyszerűen imád benne lenni, és a kötött csípője is sokat javult amióta használjuk! Itt apukájával pihizik:)

Lapuné Kovács Anikó
Gremese SSC beszámoló

A gyerek súlyát egyáltalán nem éreztem benne, viszont nekem kicsit széles volt a vállamnál a pánt (de az is lehet, hogy a most használatban levő hordozónkhoz szoktam nagyon hozzá). Hihetetlen nagyokat sétáltunk a levegőn benne! [...]

Pál Krisztina
vándor Gremese Mei Tai beszámoló

Nálunk nagyon bevált. Bár a hétvégi szüreten a férjem többet használta, mint én, de nagyon kényelmes volt neki is. Még a 3 éves nagyfiam is kipróbálta, és élvezte, hogy nem kell gyalogolnia. Köszönjük Mei Tai.

Némethné Csáky Zsófia Anikó
facebook hozzászólás

Felébredt. Beletettem. Elaludt. :)

Tóthmárton Eszter
facebook hozzászólás

Mi így indulunk vásárolni. Garantált fél-háromnegyed óra alvás várható :) Nem győzök hálálkodni!

Kövesi Dóra
facebook hozzászólás

Babának a mei-tai-ban a legfinomabb az alvás, anyának meg mei-tai-ban a legkönnyebb az altatás. :-) Köszönjük, nagyon szeretjük.

Laukó Andrea
facebook hozzászólás

Engem a szabadság élményével ajándékozott meg a Gremese Mei Tai. Bárhová el lehet így menni a kicsivel!

További vélemények - kép nélkül

Tovább is van :) Sok olyan vélemény érkezett kép nélkül is, amelyeket szeretnénk veletek megosztani.

Kollmanné Mikó Henrietta
facebook vélemény

Új szépséges hordozónk. Elsőre tetszett Zoé babának! Köszönjük szépen!

Monroe Katalin
facebook vélemény

Hétvégén megrendeltük, ma meg is kaptuk, gyorsan ki is próbáltuk. 2 perc alatt aludt benne Molli baba. Köszönjük szépen!

Papp Szilvia
e-mail köszönet

Nagyon elégedett vagyok a Tőletek vásárolt derékmelegítőmmel. Azóta a más márkájú derékmelegítőimet nem is szeretem, mert ez valami fantasztikus, ahogy követi az alakomat és elég hosszú, hogy semmim se fázzon.

Pné Palotai Bernadett

Nagyon szépek és én csak ajánlani tudom mindenkinek! A Gremese derékmelegítő csúcs!!! Nekem van L...e is, de Emeséék sokkal jobbat csinálnak. Szélesebb és jobban követi a test vonalát.

Bácsmegi Vivien
facebook vélemény

A Picivel kipróbáltuk a Gremese csatoshordozót, és az eredmény engem is meglepett, szó szerint beájult benne. Kendőben sem aludt ilyen jót. Eszmeletlenül stabilnak éreztem benne a picit. Szóval vehetjük ezt egy elégedett anyuka véleményének egy szuper termékről és/vagy egy felhívás a még nem hordozó anyukákhoz.

Tóth Mónika
facebook vélemény

Babó a legjobb minőségellenőr! Hogy miért?! Kb.10 percet vártunk a buszra indulástól számítva. Mire megérkezett, addigra elaludt. És tényleg nem érezni a babó súlyát! Imádjuk!

Maruzs Nikoletta
e-mail köszönet

Megjött a csomi,és tátva maradt a szám!!!!!!!! Csodaszépségesen gyönyörű ez a hordozó, de ami ennél is fontosabb, meg sem érzem benne a majdnem 10 kilós lányom hordozását egy óra elteltével sem. FANTASZTIKUS!!!

Fekete-Hegedűs Tímea
e-mail köszönet

Októberben vettem tőled két derékmelegítőt. Nagyon meg vagyok velük elégedve, szuperek :)

Nagy Tünde Cecília
facebook vélemény

... amikor lekerültem anya hátáról, de a hordozótól nem vagyok hajlandó megválni

Jandó Csilla
facebook hozzászólás

Két gyereket vittem Gremesében, nagyjából 4 éven át állt szolgálatban (semmi baja azóta sem), most már egy harmadik gyerek ül benne. Olyan mint Chuck Norris, mindent kibír, mindent túlél.

Fürjes Orsolya
e-mail köszönet

Örömmel jelenthetem, a 3 éve használatban lévő mei-taim még mindig fakulás, szakadás, folt mentes, és már a második lurkónál használjuk szeretettel, szóval nagyon köszönöm :)

Kaiser Zsuzsanna
egyedi mei tai vásárlói vélemény

Megkaptam a mei tai-t. Lélegzetelállítóan gyönyörű. Nagyon beleszerettem, már fel is avattuk. :) És a gyorsasággal sem volt probléma, ennél többet nem is várhat az ember. :)

Somogyi Krisztina
facebook vélemény

Köszönjük hogy vagy nekünk! Imádunk tappancsos Gremese

Tímár Márta
e-mail köszönet

Annyira elégedett vagyunk, hogy csak na! :-) Mikor felpróbáltuk a babámmal, csak ez az egy szó volt, ami eszembe jutott, hogy TÖKÉLETES! Pontosan illeszkedik, kényelmes, végre a jó súlyeloszlásnak köszönhetően nem fáj a hátam benne.

Thurzó Viktória
derékmelegítő facebook vélemény

Én tavaly vettem 3 db-ot. Nagyon szeretem :), sokszori mosás után is tartja a színét, rugalmasságát, és egyáltalán nem bolyhosodik. Bátran ajánlom mindenkinek :). Nagyon kellemes viselet.